Резервни части

Без компромиси – оригинални части от производител


Само този, който монтира оригинални резервни части, може да е сигурен в безотказната работа на машината. Това е така, защото резервните части са точно оразмерени, висококачествени и са произведени по най-съвременни технологии, с осигурен непрекъснат контрол на качеството.

Освен това нашите сервизни техници са идеално запознати с тези части, което дава възможност за сигурна и бърза смяна дори и при недостиг на време. За опитния професионалист е ясно - в крайна сметка качеството винаги си заслужава.

Постоянна наличност - експресни доставки


Рапид КБ поддържа в складовете си в София, Русе, Добрич, Стара Загора и Монтана, постоянна наличност от над 10 000 позиции резервни части. В случай на спешни заявки, частите се доставят от партньорите ни в Германия за 24 часа.

Служителите в отдел "Резервни части" са винаги на Ваше разположение като в сезона на жътвата имаме дори през уикенда дежурни екипи - за повече информация моля, вижте по-долу информацията за Работното време през настоящия сезон.

 

Онлайн каталози с резервни части CLAAS и AMAZONE


С цел да Ви улесним при избора на необоходимата за Вас резервна част, Ви предоставяме достъп до онлайн каталога за резервни частии на фирма CLAAS. За да влезете в каталога, натиснете ТУК и от сайта на CLAAS Германия, който се отваря, отидете на Parts Doc Login, изберете подходящия за Вас език от падащото меню. След това потвърдете с отметка, че сте съгласни с правата на сайта и натиснете зеленото бутонче LOGIN. 

А ето и препратка към онлайн каталога с резервни части на AMAZONE.